U bent hier

Waanzin - Students at M - Collectiepresentatie

Tweejaarlijks geeft M een zaal volledig in handen van het publiek. Ook dit jaar krijgt een groep enthousiastelingen de kans om aan de slag te gaan met de collectie.

Tentoonstelling - collectie

Tweejaarlijks geeft M een zaal volledig in handen van het publiek. Ook dit jaar krijgt een groep enthousiastelingen de kans om aan de slag te gaan met de collectie. Ze selecteren werken op basis van een zelfgekozen thema, vertellen er hun eigen verhalen bij en brainstormen over de presentatie.

Dit jaar aan zet: tien Leuvense studenten met een uiteenlopende achtergrond, van student Rechten tot student Wijsbegeerte. Samen maakten ze een selectie kunstwerken uit de M-collectie, die ze presenteren in een eigenzinnige scenografie. Het centrale thema? Waanzin

Met de collectiepresentatie Waanzin gaan de deelnemers op zoek naar de zin van waanzin, maar ook de waanzin in ieder van ons. Via een video die in de zaal getoond wordt, vertellen de studenten over het proces dat zij hebben afgelegd en delen ze hun persoonlijke verhaal bij de verschillende stukken die ze selecteerden. De expo biedt op die manier een jonge, frisse blik op een uiteenlopende verzameling kunstwerken.

Die verzameling kunstwerken omvat een verrassende mix van zowel oude als hedendaagse werken, waarbij geen enkele discipline geweerd wordt. 

Air Jordan 1 Retro High OG "Obsidian" Sail/Obsidian-University Blue For Sale
15/03/2019 tot 24/01/2021
Leopold Vanderkelenstraat
28
Leuven