U bent hier

Tim Volckaert - Any solution is good for an answer

Zijn artistiek werk vertaalt een wereldvisie waarin het duale denken en handelen, zo kenmerkend en dominant in onze Westerse geschiedenis, centraal staat.

De gezondheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn vanzelfsprekend prioritair. We hanteren o.a. deze maatregelen:

  • Het aantal bezoekers per uur wordt beperkt. Je moet vooraf een tijdsslot reserveren. 
  • Sinds zaterdag 11.07 is het verplicht om in de publiek-toegankelijke ruimtes van de openbare gebouwen van Stad Mechelen een mondmasker te dragen.

RESERVEER UW TIJDSSLOT

Cultuurcentrum Mechelen presenteert de eerste institutionele solotentoonstelling van Tim Volckaert (°1979, Kortrijk).  Zijn artistiek werk vertaalt een wereldvisie waarin het duale denken en handelen, zo kenmerkend en dominant in onze Westerse geschiedenis, centraal staat. In zijn kunst is het beeld van 'het landschap' vaak het uitgangspunt. Het landschap, in de betekenis van de 'wereldlijke ruimte', fungeert als achtergrond voor een diepgravende commentaar op de duale strijd van de mens met zijn omgeving. Zijn kunst kan gelezen worden als een organische maar vooral fundamentele beschouwing over het landschap als cultuur.

Openingsuren: Donderdag tot zondag | 13u - 18u

Nike
04/06/2020 tot 16/08/2020