U bent hier

Lijf en Beeld - In dialoog met George Grard

In de tentoonstelling Lijf & Beeld worden een aantal sleutelwerken van George Grard verbonden, in dialoog of in confrontatie gebracht met sculpturen en installaties van andere kunstenaars

In de tentoonstelling Lijf & Beeld worden een aantal sleutelwerken van George Grard verbonden, in dialoog of in confrontatie gebracht met sculpturen en installaties van Laure Forêt, Susanna Inglada, Athar Jaber, Enrique Marty, Stefan Papco, Peter Rogiers en Anne Wenzel.

De mens staat centraal in Ten Bogaerde: in keramiek of gips, in steen, staal of brons, op doek of karton, getekend, geschilderd of geborduurd. Menselijkheid wordt verbeeld in verschillende vormen en volumes, beweegt zich tussen het figuratieve en het abstracte en verhoudt zich tot de indrukwekkende ruimte. De fascinaties van de kunstenaars voor diverse menselijke aspecten verschijnt in hun werk als een gewrongen lichaam of als monumentaal borstbeeld, als een huid of als een schets, als geconcentreerde observator of in gedachten verzonken model.

 

Praktisch: Openingsuren van 22 juni tot 22 september.

  • Zondag tot vrijdag : 10 – 18 uur
  • Zaterdag : 14 – 18 uur
  • Maandag gesloten

 

Archief Openbaar Kunstbezit Vlaanderen:

Nike LunarEpic Flyknit
22/06/2019 tot 22/09/2019
Geen archief items gevonden