U bent hier

GGG#6 - Geschreven, Getekend en Gedrukt

Bij IJsberg hebben ze graag aandacht voor taal en beeld. In een reeks kleine documentaire tentoonstellingen brengen ze beeldend kunstenaars en schrijvende mensen samen.

Bij IJsberg hebben ze graag aandacht voor taal en beeld. In een reeks kleine documentaire tentoonstellingen brengen ze beeldend kunstenaars en schrijvende mensen samen. Zo gaat er veel aandacht naar illustratoren en dichters. Zij verbinden hun beeldend en schrijvend werk, vullen elkaars oeuvre aan.

"All art is a form of literature" poneerde Fernando Pessoa. IJsberg vertaalt dat in boeiende kleine GGG-expo’s. Elk duo realiseert voor de expo ook een in-situ-XXL-werk in de vorm van een tijdelijk fresco: ‘De Muur’. Elke GGG krijgt bovendien auditieve en visuele aandacht op het Poëzieparcours langs de Damse vestingen en op de groeiende ‘Stenen woordenwandeling’ in het historisch centrum van de stad.

Voor de zesde editie van Geschreven, Getekend en Gedrukt worden tien gedichten uit het œuvre van de Antwerpse dichter Max Temmerman vergezeld door illustraties van Marion Beeck.


Nike Air Max 270
29/02/2020 tot 31/05/2020
Geen archief items gevonden
Geen gerelateerde tentoonstellingen gevonden