U bent hier

Stichting IJsberg - d'oede schole

Samen met de start van de allereerste editie van Stadsfestival Damme opent de heringerichte site d’Oede Schole in de Burgstraat. Naast het onthaal van het stadsfestival vinden bezoekers op deze locatie vooral een nieuwe bruisende en gezellige ontmoetingsplek. Jong en oud zijn er welkom in het leescafé, de bookshop en de exporuimte.

Persbericht vzw Stichting IJsberg:

Het nieuwe jaar brengt nieuwe activiteiten met zich mee. Zo staan er verschillende tentoonstellingen en evenementen op de planning, maar creëerden we ook een nieuw logo, en dat gaat gepaard met een vernieuwde website, Facebook- en Instagrampagina. Volg hier alles op de voet. Maar eerst dit:

Zoals je wellicht weet stoppen vzw Stichting IJsberg en vzw Kunst met de organisatie van Kunstenfestival Watou. Om diverse redenen nemen wij in goede verstandhouding afscheid van onze partners in de Westhoek. Zoals wij tien jaar geleden na het wegvallen van de ‘Poëziezomers’ het ‘Kunstenfestival Watou’ opstartten met Stichting IJsberg (toen nog vzw P’art) zo zal het stadsbestuur van Poperinge binnenkort in eigen beheer een nieuw initiatief ter opvolging van het Kunstenfestival aankondigen via de diverse media.

Stichting IJsberg en partner vzw Kunst smelten samen en zetten vanuit het historische stadje Damme hun boeiende verhalen verder. Wij hopen dat we je als bezoeker terugzien en dat je onze projecten blijft volgen.

 

Stadsfestival Damme 2019

Stadsfestival Damme 2018

Kunstenfestival Watou - Festivalhuis

foto van Stichting IJsberg.


Open: 
Tijdens festivaldagen: woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur
Gesloten: 
maandag - dinsdag
Gratis: 
<12 jaar
Burgstraat
5
Damme
Vlaanderen
+32 (0)58 62 39 29

Tentoonstellingen