U bent hier

PAK (Platform voor Actuele Kunsten)

PAK wil een dynamisch en actueel gesprek aangaan met kunstenaars en het begrip ruimte. PAK biedt hedendaagse kunstenaars de mogelijkheid werk te presenteren in een binnen- en buitendecor. Een natuurdomein van twee hectare groot tussen Brugge en Oostende. Ongerept en uniek. PAK zal naast het organiseren van tijdelijke tentoonstellingen ook een permanente beeldentuin creëren.

Zowel jong, aanstormend talent als gerenommeerde kunstenaars kunnen bij PAK werk tonen. Het is de intentie een creatieve interactie aan te gaan met de mens en natuur. Energiek en bezield. Met als filosofisch vertrekpunt een breed maatschappelijk idealisme. Waar kunst kan ademen en mensen geraakt worden. Door schoonheid, creatie of emotie. Met PAK wil het sociaal-artistiek engagement stimuleren.

 

Het PAK, Platform voor Actuele Kunsten opende in 2018 een bijhuis in Oostende. In een art deco gebouw uit 1925, gelegen in de Oude Molenstraat 22, tonen Tremplin en PAK Oostende het werk van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars. De site in Gistel blijft bestaan.

 

PAK Gistel - Platform voor Beeldende Kunst

Kids Footwear Online
Open: 
Zaterdag van 10.00 tot 18.30u - Zondag van 14.00 tot 18.30u. Afwijkende openingsuren voor PAK Oostende: bekijk de tentoonstellingen.
Prijs: 
gratis toegang
Toegang buiten de openingsuren is mogelijk na (telefonisch) contact.
Dullaertweg
80
Gistel
Vlaanderen
+32 (0) 495 144 332

Tentoonstellingen

GEEN TENTOONSTELLINGEN IN HET ARCHIEF 2002-2009