U bent hier

Netwerk / center for contempory art

Netwerk / centrum voor hedendaagse kunst is een plek waar beeldende kunst gepresenteerd wordt, in dialoog met andere disciplines. Tentoonstellingen, concerten, performances, film- en videovoorstellingen, lezingen, publicaties, residenties en een documentatiecel situeren de beeldende kunst in een brede en gediversifieerde, artistieke en maatschappelijke context.

Netwerk huist in een van de weinige oud-industriële gebouwen in de stad die publiek toegankelijk zijn, met ruimte voor tentoonstellingen, projecties, muziek, geluids- en performancekunsten.

De infrastructuur van de voormalige textielfabriek Passementerie speelt een grote rol in het aantrekken, ondersteunen, produceren en presenteren van vaak heel uiteenlopende projecten. Dankzij deze veelzijdigheid en moduleerbaarheid van de sinds 2002 vernieuwde architectuur van Eugeen Liebaut, vormt het gebouw zelf een wezenlijk onderdeel van het programma.

 

Netwerk Aalst

 

Lebron XIV 14 Glow
Open: 
dinsdag tot vrijdag van
Gesloten: 
maandag, feestdagen
Prijs: 
€ 3,00
tentoonstelling
Korting: 
€ 2,00
groepen vanaf 10 personen, -26, senioren, studenten, werkzoekenden, leerkrachten, UiTPAS – UiTPAS aan kansentarief / € 1,50 per tentoonstellingsbezoek, event, concert, film
Uren: 
11.00 uur - 18.00 uur (zat.-zon.: 14.00 uur tot 18.00 uur)
Houtkaai
15
Aalst
Vlaanderen
+32 (0) 53 70 97 73

Tentoonstellingen

MOMENTEEL GEEN TENTOONSTELLINGEN