U bent hier

Musée de la fraise et du terroir Wepionnais

Het Aardbeimuseum.

Het Aardbeimuseum staat langs de Maas in het huis van de tuiner van een typische Maasvilla. In het museum maakt u kennis van een eeuwenoude geschiedenis van de aardbei die met het leven in Wépion gepaard gaat. Ontdek haar oorsprong, haar teelt en haar uitzonderlijke plaats op de zonnige heuveltjes van de vallei.

 

De tuin van de kleine vruchten.

Wandel in de wereld van « De tuin van de kleine vruchten ». Volg de gids en leer enkele inlandse en exotische soorten kennen die voorgesteld worden. Kijk, adem in en proef de heerlijke producten die de natuur ons in die tuin van 35 are schenkt.

 

Het winkeltje.

Het winkeltje van het museum biedt u een volledige keuze van alle aardbeiproducten aan. In de boekhandel vindt u folders over Wépion, boeken over deze kleine vruchten en werken van auteurs uit de streek

Nike Air Jordan Retro 1 Red Black White - Buy Air Jordan 1 Retro (white / black / varsity red), Price: $60.85 - Air Jordan Shoes
Open: 
April en september: elke dag, behalve op maandag van 14u. tot 18u. Mei tot augustus : dinsdag tot vrijdag, van 14u. tot 18u.; zaterdag, zondag en feestdagen van 11u. tot 18u.
Gesloten: 
maandag, maanden oktober tot en met maart
Chaussée de Dinant
1037
Wépion
Wallonië
+32(0) 81 46 20 07
+32(0) 81 46 20 07

Tentoonstellingen

MOMENTEEL GEEN TENTOONSTELLINGEN