U bent hier

Pelgrimsboek (stickerboek)

Pelgrimsboek Vlaamse Meesters in Situ

Vlaamse Meesters in Situ opent van 1 juni tot en met 30 september 2019 deuren van kerken, kapellen, kloosters, begijnhoven, kastelen en stadhuizen waar schilderijen en beeldhouwwerken van Vlaamse meesters uit de vijftiende, zestiende en zeventiende eeuw nog altijd te bewonderen zijn op hun oorspronkelijke plaats.

Het pelgrimsboek van Vlaamse Meesters in situ geeft een mooi overzicht van alle sites per provincie. Elk werk krijgt in de vier talen een uitgebreide toelichting. Per site zijn er twee blz. voorzien en twee afbeeldingen. Op eén van de afbeeldingen kleeft de bezoeker de kleurenreproductie (sticker) van het werk dat hij ontvangt telkens hij een site bezoekt. Zo wordt het Pelgrimsboek ook een verzamelboek. Ook na 30 september kan je de stickers blijven verzamelen.

Bij dit boek vindt u uw ticket voor deelname aan Vlaamse Meesters in Situ. U heeft het nodig om de deuren te openen van het Augustijnenklooster in Gent, dat niet zomaar voor het publiek toegankelijk is, en om gratis de Vlaamse meester in situ te bezoeken in De Hofkamer in Antwerpen en het STAM in Gent.

Voor die sites waar geurkunstenaar Peter De Cupere een geur bij het schilderij maakte zijn er geen stickers (5-sites). Door op de kleurenafbeelding in het Pelgrimsboek te wrijven ruik je de geur die Peter De Cupere bij het schilderij maakte. 

Air Jordan 1 GS
€10,00
Indien u geniet van een promoactie, vul hier je promotiecode in