U bent hier

The World of Bruegel in Black and White

Locatie

Koninklijke Bibliotheek van België
Kunstberg 28, 1000 Brussel
België
BE

Op zaterdag 8 februari 2020 vanaf 10.00 uur organiseert de OKV-Club een geleid bezoek aan de tentoonstelling The World of Bruegel in Black and White in de Koninklijke Bibliotheek van België in Brussel.

De deelnameprijs bedraagt € 16,00 per persoon (geen korting met de Museumpas).

De inschrijving is definitief na inschrijving via de link op deze pagina én betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘Bruegel Black and White’, het aantal deelnemers en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is

 

Archief openbaar Kunstbezit Vlaanderen:

 

Gerelateerde afbeelding

 

Voorwaarden

  1. Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer anderhalf uur.
  2. Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.​
  3. De betaling dient ten laatste op 17 januari op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
  4. Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 17 januari. Daarna is de betaling definitief.  
  5. Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
  6. Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam
Trava Mista Cano Alto