U bent hier

Vlaamse Meesters in Brussel (VOLZET)

 

Op zaterdag 7 september vanaf 14.00 uur organiseert de OKV-Club een geleid bezoek aan drie Vlaamse Meesters in Situ in Brussel:

• Kopie naar Peter Paul Rubens, Christus overhandigt de sleutels aan de heilige Petrus (1613-1615) in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Kapellekerk (Kapellemarkt, 750 m. van het Centraal Station).

• Jan Pieter van Baurscheidt de Oude, het hoofdaltaar (1705) van de Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstandkerk (Kolenmarkt).

• Michiel Coxcie, Kruisiging (1550-1600) in de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele (Sinter-Goedeleplein, 400 m. van het Centraal Station).

Voor meer informatie bezoek de website Vlaamse Meesters in Situ. Onder 'sites' vind je alle locaties.

De rondleiding duurt ongeveer 3 uur. De deelnameprijs bedraagt € 9.00 per persoon. De inschrijving is definitief na inschrijving via de link op deze pagina én betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN BE67 4480 0073 6187 met vermelding 'Brussel', het aantal deelnemers en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is.

 
 

Voorwaarden
1.Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer drie uur.
2.Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.

3.De betaling dient ten laatste op 23 augustus op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
4.Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 23 augustus. Daarna is de betaling definitief.
  

5.Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
6.Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.
7.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.

Air Max 95 Invigor Print