U bent hier

Hollandse lente (VOLZET)

Locatie

KMSKB
Regentschapsstraat 3 1000 Brussel
België
BE

 

Op vrijdag 10 mei 2019 vanaf 14u00 organiseert de OKV-club, in het kader van de Hollandse Lente, een geleid bezoek aan de nieuwe Hollandse zalen en aan de tentoonstelling Portretten van Frans Hals, een familiereünie in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in België en Brussel. De deelnameprijs bedraagt € 10,00 per persoon (korting voor houders van de Museumpas is niet van toepassing).

Je  inschrijving is definitief na inschrijving via de link op deze pagina én betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN BE67 4480 0073 6187 met vermelding 'Hollandse Lente', het aantal deelnemers, het abonneenummer en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is.

 

 

 

Voorwaarden
1.Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer anderhalft uur.
2.Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.
3.De betaling dient ten laatste op 1 mei op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
4.Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 2 mei. Daarna is de betaling definitief.
5.Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
6.Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.
7.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.

womens nike shoes