U bent hier

Hoe? Boer! - Dada voor nu, en voor straks, dada voor altijd

Locatie

MuZee
Romestraat 11 8400 Oostende
België
BE

Op zaterdag 23 november 2019 vanaf 13:45 uur organiseert de OKV-Club een geleid bezoek aan de tentoonstelling 'Hoe? Boer! – ‘Dada voor nu, en voor straks, dada voor altijd’ in Mu.ZEE in Oostende. De deelnameprijs bedraagt € 11,50 per persoon (€ 4,00 per persoon voor houders van de Museumpas).

De inschrijving is definitief na inschrijving via de link op deze pagina én betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘Hoeboer', het aantal deelnemers en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is.

 

Archief Openbaar Kunstbezit Vlaanderen:

 

Gerelateerde afbeelding

 

Voorwaarden

  1. Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer anderhalf uur.
  2. Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.​
  3. De betaling dient ten laatste op 18 november op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
  4. Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 18 november. Daarna is de betaling definitief.  
  5. Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
  6. Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.
Cheap Nike Air Max 2017 For Online Sale