U bent hier

Raversyde Natuurpark

Raversyde Natuurpark is een enig stukje natuurgebied gelegen vlakbij de zee. De ideale plek om uit te waaien, volledig tot rust te komen, en alle indrukken van Raversyde te laten bezinken.

Een afwisselend landschap van water, rietvelden, graspartijen, hooilanden, beplantingen en bossen nodigt uit tot een verkennende wandeling. In elk jaargetijde is er iets nieuws te ontdekken: lentebloeiers, zomerse hooilanden, trekkers in de herfst en overwinteraars vullen er de jaarkalender. Raversyde Natuurpark is vrij toegankelijk voor de wandelaar.

Ga met je smartphone of tablet op speurtocht in het Natuurpark. Download hier de App.

 

Op Raversyde bevindt zich ook een Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren(VOC). Je kan er terecht met gekwetste, met olie besmeurde of zieke vogels en andere wilde dieren. Het doel bestaat erin om deze dieren na verzorging terug de vrijheid te schenken. Wil je meer leren over deze dieren en hun verzorging, dan kun je een educatief bezoek brengen aan het VOC.

VOC

T 059 80 67 66

E: voc.oostende@vogelbescherming.be

www.vogelopvangcentrum.be

 

Raversyde bestaat uit drie luiken:

 

Open: 
VOC: vrije ingang elke dag van 9 tot 12u en van 13u30 tot 17u30. Groepsbezoeken op afspraak, telefonisch tijdens de kantooruren, via mail of via de website.
Prijs: 
Vrije ingang
Trein: 
Oostende
Tram: 
Kusttram: halte 32: Domein Raversyde
Bus: 
68 en 69 halte: Bezoekerscentrum Raversyde ANNO 1465
Nieuwpoortsesteenweg
636
Oostende
Vlaanderen
+32 (0)59 70 22 85

Tentoonstellingen

MOMENTEEL GEEN TENTOONSTELLINGEN